Табеле са подацима

Тецхницал_Датасхеетс_Велдинг_Елецтродес_ЕН
Технички листови Електроде за заваривање ЕН
Тецхницал_схеетс_Елецтродес_ФР
Технички листови за ФР електроде
Дата_схеетс_Аллоис_Цоппер_Пхоспхорус_Силвер_ЕН
Подаци о легури бакра и фосфора сребра
Дата_схеетс_Аллоис_Цоппер_Пхоспхор_фоур_ЕН
Подаци за легуре бакра и фосфора - пећи
Дата_схеетс_Аллоис_Цоппер_Пхоспхор_ФР
Подаци за легуре бакра и фосфора
Технички_листови_алуминијумске_легуре_ФР
Подаци за алуминијумске легуре