Energjia

Industria bërthamore

Energjia bërthamore përfaqëson rreth 12% të prodhimit botëror të energjisë elektrike dhe 75% në Francë. Më shumë se 60 reaktorë janë në ndërtim në mbarë botën (Kinë, Korenë e Jugut, Rusi, Mbretërinë e Bashkuar, etj.).

Shumë pjesë të një reaktori bërthamor duhet të saldohen; përfshihet qarku primar, gjeneratori i avullit dhe një numër i madh aliazhesh.

E gjithë puna e bërë në një termocentral bërthamor kërkon kujdesin maksimal.
Të gjitha saldimet kryhen në përputhje me rregullat strikte të sigurisë. Produktet e përdorura në procesin e saldimit duhet të prodhohen vetë në përputhje me standardet aktuale. Produktet tona plotësojnë këto kërkesa të larta.

Ekipi ynë shumë i kualifikuar ka qenë i përfshirë në disa projekte të mëdha, si saldimi i gjeneratës së fundit të termocentraleve bërthamore: EPR dhe ITER.

Ne kemi punuar me operatorët më të mëdhenj bërthamorë për shumë vite. ndjehuni të lirë të kontaktoni Selectarc për çdo kërkesë, kudo në botë.