Prodhimi dhe personalizimi i bërë sipas masës

Ndër pikat e forta të grupit, spikat përgjegjshmëria dhe fleksibiliteti ... Çfarë do të thotë më mirë për të përmbushur nevojat tuaja?

Sipas kërkesës, mundësia për të personalizuar:

  • Formulimet tona të produkteve mbushëse;
  • Diametri, gjatësia dhe forma;
  • Ngjyra e veshjes, ngjyra e aliazhit;
  • Sasia dhe paketimi;
  • Paketimi (lloji, forma, ngjyra, etj.) dhe ambalazhimi me vakum, argon;
  • Identifikimi i produktit (shënjimi, vulosja dhe shënjimi) dhe etiketimi i personalizuar;
  • Pastrimi i telave (proces elektrokimik);
  • Teste të personalizuara sipas specifikave tuaja;

Mos hezitoni të na kontaktoni për të zhvilluar gamën "e porositur".